.
Paluu pääsivulle

Kooste 83. Savonlinna 3.11.2015.

.

Savonlinna illan hämyssä 3. marraskuuta 2015.

.

Auringonlasku Nätkillä Savonlinnassa. 4.11.2015.

.

Harvinanen täplälampikorento. Vanha kuva 23.6.2008 Punkaharju.

.

Omakuva. Vanha kuva v.1956. Valokuvattu passikuvasta. Olen palannut aliupseerikoulusta komppaniaan alikersanttina. Rinnassa on 1-luokan ampumamerkki. Olen tässä vielä alle 20 v. Suoritin asepalveluksen vapaaehtoisena Oulussa viestikomppaniassa.

.

Alatalon sisarukset kokoontuneena mini-sukukokoukseen Punkaharjulle Valtionhotelliin 2. heinäkuuta 2009. Vasemmalla Tellervo, asuu Tanskassa, on toiminut siellä mm. yliopiston opettajana. Eila, varatuomari, on toiminut mm. käräjätuomarina ja jaellut rangaistuksia Kouvolan suunnalla, asuu nykyään Savonlinnassa. Salli, peruskoulun opettaja, toiminut pitkään opettajana Muhoksella, asuu siellä edelleen. Kuvan otti Ville, peruskoulun opettaja, toiminut viimeksi yläasteen lehtorina Punkaharjulla, asuu nykyään Savonlinnassa. Nykyään kaikki ovat jo eläkkeellä.

.

Vanha kuva tässäkin, noin vuodelta 1960. Mukana vaimo, anoppi Alvida Kellokumpu ja vanhin lapsi.

.

Valokuvassa vesiväritaulu. Sen on tehnyt naapurissa asunut opettaja Tapani Rönkä v.1979 minun lapsuudenkodistani. Se on tullut perintönä vanhemmiltani.

.

Tämä poro on kuvattu Sallassa 23. kesäkuuta 2013 Pyhätunturin hotellin lähettyvillä. Siinä hotellin ympäristössä kasvava ruoho kelpaa hyvin poroille. Nämä porot ovat aika tavalla kesyyntyneet ja turistit voivat kaikessa rauhassa niitä valokuvata.

.

Kukka kuvattu 14. heinäkuuta 2014. Tunnistaako joku lajin?

.

Tässä vanhassa kuvassa on tavallinen elokorento, mutta on tässä jotakin poikkeuksellista. Elokorennoilla on siivissä suuri kellertävä laikku, mutta tältä sellainen puuttuu. Siis väritykseltään hieman poikkeava elokorento. On kuitenkin tunnistettavissa nimenomaamn elokorennoksi. Kuvattu 8. heinäkuuta 2008.

.


Paluu pääsivulle